Prezentare

Prezentare

Liceul  Teoretic  „C.A.Rosetti” București oferă condiții deosebite pentru instruire teoretică și practică .

Dotarea a fost o prioritate a tuturor, toate sălile având mobilier nou și logistica necesara unui învățământ la standarde europene însumând un număr de 29 cabinete și laboratoare.

– Un cabinet de informatica și doua cabinete pentru AEL dotate cu 68 calculatoare performante și accesorii  ITC.

– 3 laboratoare de fizica reamenajate dotate cu mijloace audio – vizuale, table interactive, aparatura necesara experiențelor ce se efectuează în orele de fizica.

– 2 laboratoare de biologie cu mobilier nou, care dispun de retroproiector, epidiascop, table interactive, miniexpoziție  de preparate biologice și fauna conservata precum și materiale necesare orelor de biologie.

– 5 cabinete pentru limbi moderne (engleza, franceza, germana) ce conțin minibiblioteci din care elevii se pot documenta pentru aprofundarea cunoștiințelor și mijloace audio-vizuale (calculatoare, TV, CD-player, retroproiectoare, videoproiectoare, table interactive, multifuncționale) și un cabinet fonetic.

– 3 laboratoare de chimie reamenajate cu mobilier nou și dotate cu instalații, table interactive, aparatura și substanțe necesare desfășurării lucrărilor de laborator caracteristice orelor de chimie.

– Cabinet de geografie și cabinet de istorie

– 3 cabinete de limba româna

– 4 cabinete de matematica

– Cabinet de științe socio-umane și cabinet de religie/arte

– Cabinet de asistenta psihopedagogică și sala de video proiecție

– O sala de sport multifuncțională, completata cu o baza sportiva în aer liber formata din teren de fotbal, volei, baschet, handbal.

– Sala de sport poate deveni sala de festivități cu un număr de peste 100 de locuri, care asigura cadrul de desfașurare al activităților cultural- educative

– Grupuri sanitare, Fisete și vestiarele pentru elevi.

– Cancelaria profesorilor.

– PROFM’ S cool ROSETTI – Stația radio a liceului cu o buna dotare materiala exploatata de elevi la cele 2 schimburi, realizata în colaborare cu postul de radio PROFM, sponsorizata de ORANGE

– 2 cabinete medicale (pediatrie și stomatologie)

– O biblioteca cu peste 40000 de cărti.

– Parcul din vecinătatea liceului crează o atmosfera deosebita

Dotări : 18 table interactive, 119 calculatoare, 29 imprimante, 26 videoproiectoare,  21 laptopuri, 5 copiatoare, sistem sonorizare, cabinet fonetic,  sistem de supraveghere video .