Prezentare

Prezentare

Liceul  Teoretic  „C.A.Rosetti” Bucuresti ofera  conditii deosebite pentru instruire  teoretica  si practica .

Dotarea a fost o prioritate a tuturor, toate salile având mobiler nou si logistica necesara unui învatamânt la standarde europene insumand un numar de 29 cabinete si laboratoare.

– Un cabinet de informatica si doua cabinete pentru AEL dotate cu 68 calculatoare performante si accesorii  ITC.

 – 3 laboratoare de fizica reamenajate dotate cu mijloace audio – vizuale, table interactive, aparatura necesara experientelor ce se efectueaza în orele de fizica

– 2 laboratoare de biologie cu mobilier nou, care dispun de retroproiector, epidiascop, table interactive, miniexpozitie  de preparate biologice si fauna conservata precum  si materiale necesare orelor de biologie.

– 5 cabinete pentru limbi moderne (engleza, franceza, germana) ce contin minibiblioteci din care elevii se pot documenta pentru aprofundarea cunostiintelor si mijloace audio-vizuale (calculatoare, TV, CD-player, retroproiectoare, videoproiectoare, table interactive, multifunctionale) si un cabinet fonetic.

– 3 laboratoare de chimie reamenajate cu mobilier nou si dotate cu instalatii, table interactive, aparatura si substante necesare desfasurarii lucrarilor de laborator caracteristice orelor de chimie.

– Cabinet de geografie si cabinet de istorie

– 3 cabinete de limba româna

– 4 cabinete de matematica

– Cabinet de stiinte socio-umane si cabinet de religie/arte

– Cabinet de asistenta psihopedagogica si sala de video proiectie

– O sala de sport multifunctionala, completata cu o baza sportiva în aer liber formata din teren de fotbal, volei, baschet, handbal.

– Sala de sport poate deveni sala de festivitati cu un numar de peste 100 de locuri, care asigura cadrul de desfasurare al activitatilor cultural- educative

– Grupuri sanitare, Fisete si vestiarele pentru elevi.

– Cancelaria profesorilor.

– PROFM’ S cool ROSETTI – Statia radio a liceului cu o buna dotare materiala exploatata de elevi la cele 2 schimburi, realizata in colaborare cu postul de radio PROFM, sponsorizata de ORANGE

– 2 cabinete medicale (pediatrie si stomatologie)

– O biblioteca cu peste 40000 de carti.

– Parcul din vecinatatea liceului creaza o atmosfera deosebita

Dotari : 18 table interactive, 119 calculatoare, 29 imprimante, 26 videoproiectoare,  21 laptopuri, 5 copiatoare, sistem sonorizare, cabinet fonetic,  sistem de supraveghere video .